1. Jouw 4 voordelen:
  2. Altijd de juiste maat in huis
  3. Gratis verzenden & retourneren
  4. Achteraf betalen
  5. Thuiswinkel Waarborg

Customer service

Garantie
Eden Schwartz garandeert dat de geleverde artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan gesteld kunnen worden en vrij zijn van gebreken.
De hierboven genoemde garantie geldt gedurende een periode van 30 dagen na levering. De afleverbon of kassabon dient als garantiebewijs.
 
In geval van een aantoonbaar gebrek zal Eden Schwartz het product kosteloos herstellen of omruilen.
 
Er kan geen aanspraak worden gemaakt op garantie als gevolg van normale slijtage, beschadiging, opzet en/of nalatigheid.
 
Aansprakelijkheid
Aansprakelijkheid van Eden Schwartz uit hoofde van een ondeugdelijke levering is in alle gevallen beperkt tot het vervangen of herstellen van het artikel of tot het terugbetalen van ten hoogste het aankoopbedrag.
Eden Schwartz aanvaardt uitdrukkelijk geen enkele claim inzake gevolgschade in welke vorm dan ook.
 
Eden Schwartz is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van door derden begane opzet, schuld, nalatigheid of onoordeelkundig gebruik.
 
Eden Schwartz aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van wassen, drogen, strijken, stomen of andere vormen van behandelingen aan het geleverde product.
 
Eden Schwartz aanvaardt geen aansprakelijkheid voor kapotte riemlussen.
 
Eden Schwartz is niet aansprakelijk voor het losraken van knopen, steentjes, pailletten, rivetten of andere aangebrachte onderdelen.
 
Wij adviseren om artikelen volgens de wasvoorschriften te reinigen
 
Klachten
Eden Schwartz neemt u en elke klacht serieus. Mocht u desondanks niet tevreden zijn over een door ons geleverd product of onze dienstverlening? Neem dan contact op met de klantenservice via het ticketsysteem op onze website.
 
 
Vragen en Suggesties:
Via shop@edenschwartz.com kunt u altijd uw vragen en suggesties stellen. Wij stellen dit op prijs
+

LOG IN

Je bent 60 minuten niet actief geweest op de website. Log opnieuw in. Dit is om veiligheidsredenen.

Forgot your password?

Reset password

Reset password

Reset password

Thank you, within minutes you will receive an email from us with a personal link. Click on the link to enter a new password.